Hoppa till innehåll
Reservationer Reservationer

Klicka på Reservera för att ställa dig i kö på sådant som är utlånat eller för att beställa sådant som finns inne. När det du reserverat finns att låna får du en avisering via brev, e-post eller SMS.

Utöka din sökning
Klassifikation
Språk
Målgrupp
Medietyp
Utgivningsår
Katalogpost
326355
Simborgarmysteriet [Ljudupptagning]
Loading...
Av: Widmark, Martin
Utgivningsår: 2012
Språk: Svenska
Medietyp: Ljudbok, CD
Klassifikation: Hcf/LC
ISBN: 978-91-29-68216-8 91-29-68216-9
Anmärkning:
Ljudbok.
Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Bonnier Carlsen, 2011.
Berättare: Johan Ulveson.
Serietitel: LasseMajas detektivbyrå
Omfång: 1 CD (44 min.)
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Simborgarmysteriet:2011
Talbok, DAISY:Simborgarmysteriet [Kombinerat material]:2011
E-bok:Simborgarmysteriet [Elektronisk resurs]:2011
E-bok:Simborgarmysteriet [Elektronisk resurs]:2014:[Ny utg.].
Innehållsbeskrivning
Den tjugonde boken om LasseMajas detektivbyrå. Stora julsimmet ska gå av stapeln i Vallebys simhall. Men det hela utvecklar sig till ett mysterium med stölder, tappade badbyxor och brandlarm.
Granen är på plats i simhallen och ur högtalarna strömmar julmusiken. Det verkar som om hela Valleby trängs i bassängen för att simma 200 meter. Simborgarmärket hägrar. Men det stämningsfulla evenemanget urartar till en riktig slapstick-fars där en huttrande sol-och-vårare, en godtrogen kassörska och en försmådd badvakt bildar en osannolik trio. Och så en rättfärdig präst i tomtemask plus en icke simkunnig hotellreceptionist på det ... Johan Ulveson läser den tjugonde boken om LasseMajas detektivbyrå i Valleby.

Här finns titeln:

Loading...
Nyckelord
  • Ingen katalogpost visas
Om författaren
Loading...
 
 

Copyright © AXIELL Sweden 2012 All Rights Reserved. No part of this material may be reproduced or republished without AXIELL Sweden's express consent unless otherwise indicated.